220 kV laina eletise maualuga

E le gata i le faaleagaina o le matagofie o le siosiomaga, o laina eletise maualuga e felafolafoaʻi e le faitau afe o volts o le a i ai ni aafiaga leaga i tagata lata ane ona o le eletise eletise o loʻo gaosia i latou. O lenei mea e faʻalagolago lava i le malosi o le eletise electromagnetic.
Pe a faʻaalia tagata i le eletise eletise malosi o le 50 ~ 200 kV / m, atonu o loʻo i ai le ulu o le ulu, niniva, vaivai, le lelei o le moe, leiloa le manaʻo, toto, cardiovascular system ma faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave. O le mea moni, o loʻo faʻatatau i le voltage o le sili atu i le 100 kV laina eletise eletise maualuga, e tusa ai ma tulafono faʻatonutonu masani e le o nofoaga nofoia, o lea e mafai ai ona puipuia tagata masani mai le afaina. I totonu o taulaga ma nofoaga e nonofo ai, o le tele o laina eletise o loʻo i lalo ifo o le 1 afe volts o loʻo faʻatulagaina i se maualuga faʻapitoa, lea e itiiti sona aʻafiaga i le tino o le tagata. Afai o se laina eletise maualuga i le va o le 1 ma le 100 kV e tatau ona ui atu i nofoaga nofoia, e tatau ona faʻatutuina ia le itiiti ifo i le 6.5 mita i luga aʻe o le eleele.
E le gata i lea, o le fesoʻotaʻiga mamao i le tele o vaega o lo tatou atunuʻu e 220 kV.
O le 220 kV Yuanshan North Line ose fa'atauga taua tele i le itu i sisifo o Chengdu. I le faʻaauau pea o le tau maualuga o le tau, o le laina na foliga mai e le masani ai le vevela o faʻalavelave faʻafuaseʻi, ae ona o le laina na matua mamafa lava le uta ma e le mafai ona faʻalavelaveina, na vave ai ona filifili Chengdu Power Supply e faʻaaoga le auala galue ola tutusa ma le sili atu le saogalemu ma le maualuga. faigata faʻapitoa i galuega galue ola e faʻaumatia le gau.
I le 7:30 i le taeao, na amata ai le tapeina o le eletise tutusa. I lalo o le vevela o le la, na felagolagomaʻi vavalalata ma maopoopo le au faʻatautaia e 8. Na latou tuʻuina le poloka, faʻafesoʻotaʻi le apefai faʻafefe, faʻapipiʻi ofu faigaluega puipui, aʻe i luga o le apefai, faoa le laina eletise maualuga 220 kV i totonu o le equipotential, ma faʻamalo le uaea faʻapipiʻi ... E fa itula mulimuli ane, le vevela o le uaea pipii o o meafaigaluega i le itu tele o le olo 10 toe foi i le masani, ma o le galuega faʻaumatia na vave ona maeʻa e aunoa ma le afaina ai o le eletise. O le 220 kV Yuanshan North Line o loʻo faʻaauau pea ona felauaiga le uta i le "tulaga atoa", faʻaleleia atili le malosi o le kurtosis i le taumafanafana o le Chengdu power grid.


Taimi meli: Nov-28-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou