Fa'afetai foa'i aso-Mechanical shear-head connectors

I le 1863, na faia ai e Peresitene Lincoln le Aso Faafetai o se aso malolo faaletulafono. E oo atu i le 1941, ua pasia e le Konekeresi a le Iunaite Setete se tulafono e faatulaga ai le Aso Faafetai e avea ma Aso Tofi lona fa ia Novema. O Aso Fa'afetai uma i Amerika, e matua pisi lava le atunu'u, o tagata e tusa ai ma tu ma aga o le o i le lotu (lotu) e fa'afetai, o le taulaga ma le taulaga i so'o se mea e i ai teuga, ta'aloga po'o ta'aloga. O le a toe foʻi mai foʻi tagata o le aiga ua taʻaʻeseʻese mai itu uma o le lalolagi e faatasitasi ma fiafia i le suamalie o le Aso Faafetai Take.
O mea'ai fa'afetai e tumu i uiga masani. O mea'ai sili ona manaia o le pipi tunu ma le pai maukeni. Roast Turkey o le ala autu masani o le Aso Faafetai. E masani ona faatumu i mea manogi eseese ma mea'ai fefiloi, ona tao atoa lea, ma tipi e le tagata talimalo i se naifi. O Turkey e taoina i falaoa e fafaga e mitiia ai sua suamalie e tafe mai ai, ae o auala e kuka ai e masani ona eseese mai lea fale i lea fale ma itulagi, ma e faigata ona malilie i le mea e faʻaaogaina. apu, moli, chestnut, walnut ma vine o loʻo tuʻuina atu foʻi i luga o le laulau, faʻatasi ai ma le mince pai, sau vine ma isi mea. A uma le taumafataga o le Aso Faafetai, o nisi taimi e taaalo ai tagata i taaloga masani. Mo se fa'ata'ita'iga, o le tuuga maukeni o se tuuga lea e tuleia ai le maukeni i se sipuni. O le tulafono e aua le tago i le maukeni i ou lima. O le laʻititi o le sipuni, o le sili atu lea o le malie o le taʻaloga.
I le aluga o tausaga, sa faamanatuina le Aso Faafetai i le auala tutusa i luga o le papa papa i Sisifo e pei ona i ai i laufanua matagofie o Hawaii. O le Aso Fa'afetai o se aso malolo fa'aleaganu'u e fa'amanatuina e tagata Amerika o fa'atuatuaga uma ma fa'alapotopotoga.

E tasi le mea e fananau mai ai tagata -- o le loto faafetai.
Tagata, e le mafai ona leai se mea e tasi - e faʻafetai foi.
O aʻu, o se tagata, e tatau ona ou aʻoaʻo ia faʻafetai.
O oe, a'o avea oe ma tagata, e mautinoa lava e te fa'afetai.
E tatau i tagata uma o le lalolagi ona maua se loto faafetai.
Ia avea i tatou ma tagata faafetai faatasi,
Le lalolagi, o le a ia mafanafana!


Taimi meli: Nov-24-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou